Гідропідйомник Стіл ножичний гідравлічний

Виробництво гідропідйомників, столів ножичних гідравлічних, підйомних столів, підйомних платформ з будь-яким технічним параметрам.

Широкий вибір вантажної техніки задовольнить всі Ваші запити.

Вироблена нами навантажувальна техніка максимально адаптована під Ваші запити і відрізняється високою продуктивністю, зручністю в експлуатації, сучасним стилем, економічністю, довговічністю і надійністю.

Конструкції ножичних підйомників, підйомних столів, підйомних платформ виготовляються нами з надміцної сталі, обробленої струменем сталевого дробу для захисту від корозії.

Шарнірні вузли оснащуються сучасними підшипниками ковзання не вимагають періодичного змащування і забезпечують довговічність, екологічність і надійність роботи ножничного механізму в цілому.

Роликові вузли оснащуються підшипниками кочення з заставної мастилом на весь термін служби.

Тришарова полімерна забарвлення в сушильній камері забезпечує надійний захист від атмосферних впливів і дає можливість експлуатацію на відкритих майданчиках. Колір забарвлення навантажувальної техніки за бажанням замовника.

Точний комп’ютерний розрахунок гідростанції в поєднанні з комплектуючими від провідних європейських виробників створює умови для максимального зниження рівня шуму при роботі.

Наявність блокувальних пристроїв забезпечують всі вимоги техніки безпеки по експлуатації даного виду навантажувальної техніки.

Гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування

 

Характеристики

Основні
СтанНовий
Тип ножничного підйомникаЕлектричний
Країна виробникУкраїна
Мінімальна висота підйому  0 мм
Гарантійний термін  24 міс
Максимальна висота підйому  800 мм
Вантажопідйомність  1500 кг
Власна вага560 кг
Напруга керування24 V
Напруга живлення380 В
Час підйому вантажу8 сек
Кількість ножиць1 шт.
Споживана потужність  2200 Вт
Додаткові характеристики
Навантажувальні відкидні щитки  Так
Гідравлічні запірні фіксатори  Так
Стопор безпеки  Так
Захисні огорожіТак

 

60 queries in 0,201 seconds.